Platforme logistice la Bucureşti şi Braşov

START SA deţine o structură regională bine organizată în jurul celor 2 platforme logistice principale situate în Bucureşti şi Braşov.

Centrul logistic Bucureşti oferă un spaţiu de depozitare de 1700 mp structurat în 2 compartimente: produse alimentare 380 mp şi produse non-alimentare 1000 mp. Spaţiul de birouri aferent sediului central Bucureşti însumează 900 mp.

                                

 

Centrul logistic Braşov a fost inaugurat la finalul anului 2011. Suprafaţa de depozitare este de 2250 mp, structurată în 3 compartimente ce pot fi gestionate independent: 2 compartimente destinate produselor alimentare de 750 mp fiecare şi 1 compartiment pentru produse non-alimentare (750 mp).

 

                  


Vânzări, marketing & category captainship

 Acolo unde expertiza contează cu adevărat


Într-o eră a consumatorului bombardat de foarte multe produse şi servicii, şi totodată de o multitudine de mesaje publicitare, să îl determini să aleagă produsele tale este tot mai greu.  Departamentele de vânzări şi marketing ale companiei analizează în permanenţă împreună cu partenerii informaţiile din piaţă şi structurează strategia de branding în concordanţă cu situaţia existentă.

Stabilim cu eficienta toate detaliile unei actiuni de marketing, avem experienta si expertiza, iar implementarea cu succes este unul dintre atu-urile noastre.

mai multe detalii


  • Capacităţi logistice transport

Flota livrare marfa: 17 autoutilitare

  Flota distributie: 25 autoturisme

Autoturisme transport persoane inclusiv administratie: 8 autoturisme

Manipulare marfa: 4 elctrostivuitoareProces de management integrat "de la comandă la livrare"

 


Sistemul de management al procesului de distribuţie permite gestionarea în timp real a tuturor acelor situaţii în care viteza de reacţie este esenţială: situaţii de Out-of-Stock, promoţii desfăşurate de partenerii noştri.